COTNARI RALLY IAŞI – episod încheiat! RALIUL IAŞULUI – poveste fără sfârșit!

Cea mai importantă competiție automobilistică a anului în Romania trece într-o nouă etapă. Colaborarea dintre organizatorul AS XS Motorsport Iași și Compania Cotnari SA s-a încheiat după 5 ani. Decizia luată de importantul producător de vinuri, venită cu 3 luni înainte de startul unei noi ediții a raliului, a adus îngrijorare în rândul celor care, cu multă pasiune și pricepere, s-au străduit ca întrecerea găzduită de Iași să fie cea mai apreciată pe plan intern, atât de concurenți, oficiali, cât și de pasionați ai motorsportului, dovadă fiind titlurile consecutive de CAMPIONI LA ORGANIZARE RALIURI înregistrate din anul 2014.

Deși traversăm o perioadă de incertitudine pentru etapa de Campionat Național din luna septembrie, transmitem mulțumiri, gânduri de bine Companiei Cotnari și mult succes în următoarele proiecte!

Cât despre viitor, vă asigurăm că facem toate eforturile pentru ca acest brand al Iașului să existe încă mulți ani de acum înainte! Suntem convinși că Raliul Iașului reprezintă o provocare pentru potențiali parteneri, așa cum multe branduri locale și naționale au beneficiat de un important plus la capitolul imagine prin asocierea cu întrecerea automobilistică de la Iași.

Sperăm ca, în cel mai scurt timp, să va transmitem veștile pe care ni le dorim și noi, iar povestea Raliului Iașului să continue, poate la un nivel superior celui înregistrat în ultimii ani!

Asociația XS Motorsport Iași

Share this post